Asortyment Produktów
Podroby

Wątróbka drobiowa
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg /2.5/ 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C°C,8 dni w opakowaniu VAC,MAP
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Serca
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg /2.5/ 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C°C,8 dni w opakowaniu VAC,MAP
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Czerwone/białe Baader
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Karton luzem: 10 kg / 15 kg
- E2 Crates : 15kg
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C

Skóra
Avatępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Karton luzem: 10 kg / 15 kg
- E2 Crates : 15kg
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °CC
