Asortyment Produktów
Pełną ofertę naszych produktów znajdziesz w katalogu. Kliknij poniżej, aby go zobaczyć.
Podstawowe produkty drobiowe i podroby

Pojedynczy filet bez polędwiczki
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg – 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Cały kurczak
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje Pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg
- E2 Crates: 15 kg
- VAC: (tylko świeży)
Okres przydatności:
Świeży: do 6 dni w temperaturze 0–4°C.
Mrożony: do 18 miesięcy w temperaturze -18°C.

Kawałki fileta
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg – 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Wewnętrzna zakładka włącz/wyłącz
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg – 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Skrzydełka Pierwsza i środkowa część
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Karton luzem: 5 kg /10 kg / 15 kg(Dostępne dla produktów świeżych lub mrożonych)
- VAC: 1kg/2kg/4kg (dostępne tylko dla produktów świeżych)
- MAP: 1kg/2kg/4kg (dostępne tylko dla produktów świeżych)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temperaturze -18°C.
Świeży: do 6 dni w temperaturze 0–4°C.

Ćwiartka kurczaka
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg – 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Podudzia
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg – 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C in VAC,MAP
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Mieszanka udźca i fileta
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg – 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C,MAP
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Mięso z udźca bez skóry
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg – 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Udka kurczaka bez kości
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Luzem w kartonie: 5 / 10 / 15 kg (świeży lub mrożony)
- Polyblock: 10 / 15 kg (tylko mrożony)
- VAC: 1 kg – 5 kg (tylko świeży)
- MAP: 1 /2,5 / 5 kg (tylko świeży)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temp. -18 °C
Świeży: do 6 dni w temp. 0–4 °C lub do 14 dni w opakowaniu VAC/MAP

Skrzydełka 2 części
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Karton luzem: 5 kg /10 kg / 15 kg(Dostępne dla produktów świeżych lub mrożonych)
- VAC: 1kg/2kg/4kg (dostępne tylko dla produktów świeżych)
- MAP: 1kg/2kg/4kg (dostępne tylko dla produktów świeżych)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temperaturze -18°C.
Świeży: do 6 dni w temperaturze 0–4°C.

Skrzydełka 3 części
Dostępność: świeży lub mrożony, eksport w obrębie Europy
Opcje pakowania:
- Karton luzem: 5 kg /10 kg / 15 kg(Dostępne dla produktów świeżych lub mrożonych)
- VAC: 1kg/2kg/4kg (dostępne tylko dla produktów świeżych)
- MAP: 1kg/2kg/4kg (dostępne tylko dla produktów świeżych)
Okres przydatności:
Mrożony: do 18 miesięcy w temperaturze -18°C.
Świeży: do 6 dni w temperaturze 0–4°C.
